Menu Rommelzolder

Pinksteren 2003
de Ark getekend

Introductie 2000/2001: de Ark

De ark uit de Kijkbijbel volgens Nina. Klik!Op de twee introductiedagen kwamen er ineens veel kinderen, dat hadden we niet verwacht. "De ark!" riepen ze. Dus hebben we de eerste zondag verteld en gepraat over de ark van Noach en over de moeilijke woorden: zondvloed en verbond. En de ark nagebouwd van papier natuurlijk, met (bijna) alle dieren.

Een plaatje uit de Kijkbijbel volgens Hester. Klik!De tweede zondag hadden we dertien verschillende kinderbijbels. Tja, wat schrijven die nou over die 'zondige' wereld, die zo slecht was dat God haar wilde schoonspoelen, net zoals je een mislukte tekening uitgumt?

De Kijkbijbel won weer eens. Niet vanwege de woorden, maar vanwege de tekeningen. Hester en Nina tekenden een plaatje na.