Menu Palmpasen

uit De lastpost

Hosanna!

Lieve kinderen, ouders ook

Zondag is het weer Palmpasen, ook in de kerk. Wat was dat ook alweer, palmpasen?

Oh ja, toen kwam Jezus de stad in. De mensen vonden het geweldig! Ze juichten en zwaaiden met takken en ze legden hun mooiste jassen op de grond,  zodat Jezus niet door het stof hoefde te lopen. Want ze wisten, dat Jezus hen zou helpen.

Dat gaan we nou weer doen. Juichen, takken, jassen. Alleen hebben we geen Jezus. Of toch wel? Kijk eens goed om je heen? Als alle mensen elkaar nou eens helpen?

Daarom gaan we zondag juichen en zingen en zwaaien voor iedereen die de kerk binnen komt. Het koor helpt met zingen. En Mady zorgt voor takken. Zorgen jullie voor de jassen? Breng er veel mee, want er gaan veel mensen overheen lopen!

We beginnen al om 10:45 uur, zodat we klaar staan als de eerste Jezussen komen. Zorg je dat je goed op tijd bent?