Menu AnderWerk
Rommelzolder
Effataparochie, 2010/2011

Theo Koster is 25 jaar priester

Op 5 oktober 2008 vierde Theo zijn 25-jarig priesterfeest. Dus hadden we wat te doen in de kindernevendienst!  De verhalen van Petrus, met de haan, en later, bij het meer, toen het weer goed kwam, en Petrus petrus werd.

Dat Theo priester is, dat weten de kinderkerkkinderen wel. Wat doet een priester allemaal? Dat weten ze ook: preken, brood breken en delen, tafelfeest voorbereiden, voorgaan, dopen.

En dan aan de slag: een reusachtige feestcollage.  Gelukkig hadden we de prachtige foto's die Inge bij de tafelfeestvoorbereiding gemaakt had.  En twaalf creatievelingen. Arina produceerde de langste Theotekening, met bijpassend gedicht.

Allemaal een roos in de hand, en hup, de kerk in. Anna en Marieke hielden de tekening hoog de lucht in. En Sacha gaf duidelijke instructies: Theo moest zelf vertellen wat er op staat. En dat deed-ie met verve.

Theo, gefeliciteerd!

Bekijk de fotoserie; je ziet eerst de foto's van deze feestdag, daarna twee andere en dan de foto's van Inge.

6 oktober 2008